ÅIFK etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo,fotboll,futsal, joukkueen kotipaikka on Turku ja pelattava sarja Naisten 2. Joukkueeseen kuuluu 40 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Oletko muutanut Turkuun opiskelemaan tai muuten vaan kaipaat uutta seuraa? Tule mukaan hauskaan joukkueeseen jossa voit edelleen oppia ja kehityä jalkapallossa. Meillä on myös tyttöjoukkueet kaikissa ikäryhmissä ja nillä kyvykkäät innostuneet vetäjät. Edustusjoukkueen ryhmässä harjoittelevat naiset ja B-tytöt yhdessä.
Yhteyshenkilö: Michael Bäckström, joukkueenjohtaja, mbackstrom(a)mirion.com, 044-7684660

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 5 kuukautta sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.